Zöld bébiszitterek vállalnak gyermekfelügyeletet

A Zöld – Híd Alapítvány 2014-ben 200 órás akkreditált „Zöld bébiszitter” képzést tartott. A képzés első 4 modulja (Kisgyermekgondozás-ápolás és elsősegélynyújtás; Szakmai alapismeret; Környezetvédelem; Környezettudatos játék) során hasznos ismereteket és gyakorlati praktikákat sajátítottak el a résztvevők.

Emellett minden bébiszitter 80 órányi szakmai gyakorlatot is teljesített. 40 órát töltöttek családoknál, 40 órát pedig gyermekekkel foglalkozó intézményekben, többek között bölcsődében, családi napköziben, óvodában, iskolai napköziben és játszóházban. A Zöld – Híd Alapítvány családi napjain, játékdélelőttjein és szabadtéri kitelepülésein is találkozhattak a családok a zöld bébiszitterekkel.

A Zöld – Híd Alapítvány nem vállal közvetítést, a nálunk végzett bébiszitterekkel közvetlenül vehetik fel a kapcsolatot azok, akiknek gyermekfelügyeletre van szükségük:

 

Hegyi Kata

Hegyi KataBemutatkozás: Hegyi Kata vagyok, a Pécsi Tudományegyetemen tanulok, gyógytornász szakirányon. Szívesen vállalok gyermekfelügyeletet, az ár megegyezés szerint alakul.

Tapasztalatok: 2014-ben végzetem el a Zöld – Híd Alapítvány Zöld bébiszitter képzését. Négy hónapon át egy másfél éves kisfiúra vigyáztam, jelenleg pedig egy testvérpárra, akik 5 és 12 évesek.

Mikor érek rá: Majdnem minden délelőttöm szabad és általában esténként is ráérek.

Milyen korú gyermekeket vállalok: 1 – 6 éves korú gyermekre vigyáznék szívesen.

Elérhetőség: 30/ 319-30-37, kat...@freemail.hu

 

 

 

 

 

Nagy Kitti

Nagy KittiBemutatkozás: Nagy Kitti vagyok, pécsi 24 éves tanuló. Gyermekszerető, rugalmas,és nem dohányzó.

Tapasztalatok: 2014-ben végeztem a Zöld-Híd Alapítvány bébiszitter képzésén, a mai napig is aktívan tevékenykedem. A gyakorlatomat a Törpikék Bölcsödében végeztem. Több kisgyermekre vigyáztam már, a 8 hónapostól, a 10 évesig. Ár megegyezés szerint.

Milyen korú gyermekeket vállalok: Minden korú gyermeket vállalok!

Egyéb: Tudok főzni és nem ijedek meg egy kis házimunkától sem!

Elérhetőség: kitt...@freemail.hu20/921-3576

 

 

Hegedüs Márk

Hegedüs MárkBemutatkozás: Hegedüs Márk vagyok, 22 éves, a Pécsi Tudományegyetem Bölcsésztudományi Kar társadalomtudományi szakos, nappali tagozatos hallgatója. Szabadidőmben vállalom óvodások és általános iskolások felügyeletét, az ár megegyezés szerint.

Tapasztalatok: 2014-ben végzetem el a Zöld–Híd Alapítvány Zöld bébiszitter képzését. Két hónapon át egy kislányra és egy kisfiúra vigyáztam heti rendszerességgel, illetve egy hónapot dolgoztam a Szekszárdi Babits Mihály Művelődési Ház gyermekmegőrzőjében.

Mikor érek rá: Péntek, szombat, vasárnap egész nap, többi nap esténként.

Milyen korú gyermekeket vállalok: 1–10 éves.

Egyéb: Van jogosítványom, tudok főzni, szívesen segítek a gyermek házi feladatában.

Elérhetőség: 30/9166391, 30/5487122, hege...@icloud.com.

 

 

Venyercsán Dávid

Venyercsán DávidBemutatkozás: Venyercsán Dávid vagyok, a Pécsi Tudományegyetem nappali tagozatos, magyar-angol szakos hallgatója. Szívesen vállalok gyermekfelügyeletet, az alsó tagozatos gyermekeknek a tanulásban is tudok segíteni. Az ár megegyezés szerint alakul.
Tapasztalatok: 2014-ben végzetem el a Zöld – Híd Alapítvány Zöld bébiszitter képzését. Egy hónapon keresztül dolgoztam a szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központ gyermekvigyázójában, továbbá egy hónapig vigyáztam egy 5 éves fiúra napi rendszerességgel. Van egy, egyéves unokahúgom, akire szintén heti rendszerességgel vigyázok.
Mikor érek rá: Főleg a hétvégéim szabadok, ebben a félévben a csütörtöki, illetve pénteki napjaim is szabadok.
Milyen korú gyermeket vállalok: 1 – 10 éves
Elérhetőség: 30/441-82-43; d.ve...@gmail.com

Hozzászólás